Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Twee aanhoudingen na mishandeling Stadskanaal

Politie+578Stadskanaal – Bij een uitgaansgelegenheid in de Hoofdstraat in Stadskanaal werden in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen aangehouden. Zij worden er van verdacht dat ze een andere man hebben mishandeld door hem met een glas in zijn gezicht te verwonden.

Het 18-jarige slachtoffer uit Groningen liep hierdoor meerdere verwondingen op. Hij moest naar het ziekenhuis. Hij zal op een later tijdstip aangifte doen. De 27-jarige verdachte uit Stadskanaal en de 28-jarige verdachte uit Assen werden ingesloten. Wat de aanleiding voor de mishandeling is geweest is nog niet bekend. De verdachten zitten nog vast. De politie doet onderzoek.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.