Direct naar de inhoud.

Twee gewonden na aanrijding

StockphotoPolitieWinschoten – Op het Sint Vitusholt in Winschoten raakten zaterdagavond twee vrouwen gewond nadat zij door onbekende oorzaak met de auto tegen een lantaarnpaal botsten.

Gealarmeerde agenten zagen de voorkant van de auto tegen de lantaarnpaal staan, in de richting van het Maintebos. De 18-jarige bestuurster uit Valthermond zat nog in de auto. Haar bijrijdster, een 24-jarige vrouw uit Winschoten lag naast de auto. Ze waren beide aanspreekbaar. De vrouwen zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de aanrijding ontstond is nog niet bekend. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-