Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Woning zangeres Marian uitgebrand

Foto: Twitter - @DennieGaassendam

Foto: Twitter – @DennieGaassendam

NIEUWE PEKELA – Afgelopen nacht is de woning van zangeres Marian, bekend als de vrouwelijke helft van het zangduo Roef en Marian, volledig afgebrand. Roef en Marian werden een aantal jaren geleden bekend door hun auditie voor het programma X-Factor op RTL4. Het duo zingt inmiddels al een aantal jaren niet meer samen.

Bij de brandweer kwam afgelopen nacht een melding binnen van een dakbrand aan de J.Oldenburgerstraat in Nieuwe Pekela. Toen de brandweer aan kwam bleek dat het huis al niet meer te redden was. De woning is volledig afgebrand. De bewoners van de woning waren niet thuis; volgens de woordvoerder van de brandweer waren zij op vakantie. Eerder dit jaar was ook al een melding van een brand in dezelfde woning; destijds ging het om een brandje in een houtkachel. Volgens de brandweer is het onwaarschijnlijk dat dat nu ook de oorzaak is geweest, omdat de bewoners dus afwezig waren.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.