Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Getuigen gezocht: dierenkwellingen te Stadskanaal

politie-autoSTADSKANAAL – De politie onderzoekt dierenkwellingen van eenden (vogels) in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan het vinden van de dader of daders van de dierenkwellingen.

De dierenkwellingen vonden plaats tussen donderdag 26 september 2013 00.00 uur en zaterdag 28 september 2013 10.00 uur, in de omgeving van de Gooilandlaan te Stadskanaal, kinderboerderij dierenweide “de Bokkesprong”.

Signalement: onbekende dader(s)

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van de dierenkwellingen personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit iets te maken heeft met deze dierenkwellingen neemt u dan contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.