Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inloopbijeenkomst Musselkanaal

Gemeente Logo

MUSSELKANAAL – De gemeente nodigt inwoners van Musselkanaal en andere geïnteresseerden uit voor een inloopbijeenkomst in het nieuwe restaurant van de toekomstige multifunctionele accommodatie (MFA) aan de Willem Diemerstraat 7. De inloopbijeenkomst vindt plaats op woensdag 16 oktober, van 16.00 tot 20.00 uur.

 

Met de gemeente zijn organisaties als Zorggroep Meander, Welstad, Bibliotheek Musselkanaal, Lefier, Woonzorg BCM, NOVO, de Zijlen, de politie en Dorpsbelangen Musselkanaal aanwezig. Zij informeren bezoekers over actuele ontwikkelingen in Musselkanaal, zoals het toekomstige onderkomen van de Kameleon en de bibliotheek in de nieuwe MFA, de inrichting van de openbare ruimte in het centrum en het project Gewoon Doen!

Onderdeel van het programma is de officiële starthandeling door wethouders en bestuurders voor de verbouw van het gebouw aan de Willem Diemerstraat 7, om 17.00 uur. De begane grond en de eerste verdieping worden immers verbouwd tot MFA, een plek waar inwoners van Musselkanaal terecht kunnen om elkaar te ontmoeten en aan activiteiten deel te nemen.

Aan de inloopbijeenkomst is een wedstrijd voor een nieuwe naam voor de MFA gekoppeld.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.