Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pekelder aangehouden voor koperdiefstal

koperdiefstalOude Pekela – Een 26-jarige inwoner van Oude Pekela werd in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden na diefstal van koperen grondkabel uit een voormalige kartonfabriek in zijn woonplaats.

De politie werd vrijdagavond laat gebeld dat er opnieuw spullen werden weggehaald bij de voormalige Ceresfabriek aan de Cereswijk. Toen agenten arriveerden waren de vogels gevlogen. Omdat dezelfde politiemensen enige tijd ervoor bij een voormalige fabriek op de Zuidwending tussen Nieuwe Pekela en Veendam een verdachte auto met aanhanger hadden gezien, werd daar een kijkje genomen. In het pand werd in een afgesloten ruimte de uit Pekela afkomstige en uitgegraven koperen grondkabel gevonden. De ook in het pand aanwezige Pekelder werd aangehouden en ingesloten.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.