Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Refaja medewerkers gaan revue opvoeren

-45jaar RefajaSTADSKANAAL – Dit jaar bestaat het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal 45 jaar. Na een lange periode van voorbereidingen, met als drijvende kracht hierachter dhr. G. Zwartsenberg, werd het ziekenhuis op 21 november 1968 officieel geopend.

Op 22 en 23 november zal ter ere van dit 45 jarig bestaan in het theater Geert Teis een speciale show worden opgevoerd door de Hospitales, een groep van enthousiaste Refaja medewerkers die samen een revue spelen onder de titel “Als je maar gezond bent”. Wij hebben alvast een voorproefje voor je klaargezet. De revue is alleen voor medewerkers & oud medewerkers

Hier nog even de lijst met alle verborgen grappen! Heeft u ze allemaal gezien?

Naambordje J. Dik ipv J. Dun, Bierkrat als ruggensteun, wijn en bier op nachtkastje en lamprichel, donornier in huis tuin en keuken koelbox, Heineken katheter, jonge jenever infuus, rode warmte lamp, verpleegkundige met net kousen, folders van de Star en pretparken in rek patiënten informatie, diepvrieskastje in patiëntenkamer, foto Maud Jongen en Marijke Helwegen, twee patiënten in 1 dwangbuis, foto PSP, schaalmodel geraamte, gladde vloer waarschuwing op nachtkastje, steek met haar, kruk aan de muur, lijk in de kast, bordje verboden te wippen op de deur
C1000 vlees aanbieding bord achter het bed, baby meisje ipv jongetje, vliegende ooievaar
heggenschaar, operatie op zaal, Mac Donalds balie, verpleegkundigen met kippen mutsen, druppellader, foto van Thomas Putters aan de muur, erg grote botten op nachtkastje, verpleegkundigen met engelvleugels en engelpruiken, verpleegkundige in lange onderbroek
schedel met pruik in bed , röntgenfoto met schaar en Mac Donalds Logo, appels op de gang
silhouet achter gordijn, Kermit de kikker als patiënt met mini infuus, stethoscoop met gehoorbeschermers, silhouet vallende man op raam, leden van fanfare Alteveer.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Refaja medewerkers gaan revue opvoeren

  1. Volgens mij is de titel “Als je maar gezond bent” …..Het voorproefje is de lipdub 😉

  2. als de revue weer net zo wordt als voorgaande jaren en als de promo kan het niet meer stuk.
    Kan niet wachten tot 22 november.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.