Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Smurfit Kappa gooit vishengel uit

Albert (links) en Herman.

Albert (links) en Herman.

PEKELA – Veertien medewerkers van het golfkartonbedrijf Smurfit Kappa Twincorr in Nieuwe Pekela hebben dit weekeinde de werkvloer voor de waterkant van het Weddermeer verruild. De personeelsvereniging organiseerde een karperviswedstrijd van 48 uur. Vrijdagavond 4 oktober werd het kamp reeds opgeslagen en zondagmiddag werd de balans opgemaakt. Onder de deelnemers bevinden zich o.a. ook Herman Langes uit Stadskanaal en Albert Oosterwold. Als amateurs hebben deze vissers goede resultaten geboekt en eindigden op de negende plaats (van de 62 koppels) tijdens het wereldkampioenschap 2011 karpervissen voor profs in de USA.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.