Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Winkelweek en Musselkanaal Op Wielen

Musselkanaal op wielenMUSSELKANAAL –  Afgelopen donderdag vond de opening plaats van de 81ste Winkelweek in Musselkanaal. Vrijdagmiddag en avond werd er op de Marktstraat een gezellige braderie gehouden waarbij de opkomst zeer goed te noemen was. Vooral in het begin van de middag was het druk.  De kermis, die deze winkelweek op het Willem Diemerstraat/plein staat zorgde hierbij voor extra gezelligheid.

Aansluitend op de winkelweek gingen de festiviteiten in Musselkanaal ook vandaag gewoon door. Autobedrijf Tempel organiseerde i.s.m. de handelsvereniging Musselkanaal voor de 9e keer de grote openluchtshow ‘Musselkanaal op Wielen’. De voertuigen zijn vanmiddag te bewonderen aan de Markstraat. De show met bijzondere auto’s en motoren is op dit moment van schrijven nog in volle gang en sluit om 17.00 uur. Dit jaar moeten bezoekers wel rekening houden met een  entree van 2 euro. De winkelweek in Musselkanaal gaat nog door tot 13 oktober. Lees hier alle activiteiten tijdens de winkelweek.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.