Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fietsers en scootmobiel aangereden in Musselkanaal

GEDSC DIGITAL CAMERAMUSSELKANAAL – Zondagmiddag heeft er  op de Marktkade een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto, twee fietsers en een vrouw in een scootmobiel.

De bestuurster van de personenauto heeft op de Marktkade bij de kruising Stationsstraat de fietsers aangereden, waarna zij door gereden is en hierna een vrouw in een invalidekarretje op het voetpad heeft geschampt om vervolgen een eindje verder tot stilstand te komen.

Er is door de EHBO die aanwezig was bij het evenement “Musselkanaal op Wielen” eerste hulp verleend waarna een ambulance samen met een ambulancemotor ter plaatse zijn gekomen die de hulpverlening hebben overgenomen. Na onderzoek konden alle betrokken hun weg vervolgen, de kinderen die bij de fietsers op zaten hebben een troostbeer gekregen voor de schrik. De VOA heeft het ongeval in kaart gebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.