Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Beschonken automobilist veroorzaakt aanrijding

BlaastestWinschoten – Een 46-jarige automobilist uit Finsterwolde is maandagavond tegen een lantaarnpaal gebotst. De man reed over de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten en kwam tegen de lantaarnpaal tot stilstand. Daarna is hij uitgestapt en verderop in een bushokje gaan zitten.

Een getuige kon agenten in de richting van de man sturen. Hij is aangehouden op verdenking van het verlaten van de plaats van een ongeval. Bij controle bleek hij bovendien onder invloed. Daarop is de bestuurder aangehouden. Op het politiebureau resulteerde de ademanalyse in 1025 μg/l. De man is ingesloten voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.