Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kinderen passen kleding voor de komische Opera Der Wildschütz

basisschool Pork Ter Apel

basisschool Pork Ter Apel

TER APEL – Afgelopen maandag hebben de kinderen van het kinderkoor van samenwerkings-basisschool “Pork” uit Ter Apel weer een nieuwe stap gezet in hun grote avontuur. Met behulp van de dames van het naaiatelier van Muziektheater de Kanaalstreek pasten zij de kleding voor hun aandeel in de komische opera Der Wildschütz op 2 en 3 november in Theater Geert Teis. Alle kleding wordt op maat gemaakt.  Het kinderkoor o.l.v. Christel Blanke studeert een aantal stukken in, die een plaats krijgen in deze grote productie. Meer dan 120 uitvoerenden zullen dit komisch muziektheater op de planken brengen. Het beloven prachtige voorstellingen te worden en het gaat, hoe kan het ook anders, over een schoolmeester die een grote bok schiet. Doldwaze verkleedpartijen en misverstanden wisselen elkaar af. De mooie en kleurrijke muziek van Albert Lortzing, de prachtige kleding en de boeiende regie van regisseur Hans Elbersen zullen het voor toeschouwers en deelnemers tot een groot feest maken. Kaarten bij de theaterkassa.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.