Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

PvdA Stadskanaal boos om stopzetten subsidie Verrassend Stadskanaal.

Verrassend Stadskanaal in betere tijden

Verrassend Stadskanaal in betere tijden

STADSKANAAL – Bij de lokale PvdA is met verbijstering gereageerd op het schrappen van de subsidie voor het evenement ‘Verrassend Stadskanaal’. De partij wil nu alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat het spektakel voor jong en oud toch nog door kan gaan in 2014.

Tijdens de komende raadsvergadering op maandag 28 oktober zal de fractie hierover vragen gaan stellen zegt PvdA raadslid Egbert Hofstra vandaag in het DvhN. Hofstra: ‘’Dit evenement brengt zoveel mensen op de been, het zit gebakken in de samenleving. We moeten kijken wat de mogelijkheden zijn’’.

Hij wijst erop dat zijn fractie verbolgen is over het niet verlenen van een subsidie die 20.000 euro zou bedragen. De organisatie Verrassend Stadskanaal zelf heeft reeds 80.000 euro aan sponsorgeld binnen weten te halen.

Marc van kempen gaat Go Sports in 2008..

Marc van kempen gaat Go Sports in 2008..

Go Sports, het sportieve onderdeel waar zo’n 3000 leerlingen op afkomen mag wel rekenen op subsidie. 15.000 euro was hiervoor gereserveerd zei wethouder Johan Hamster in een eerdere berichtgeving. Go Sports is een onderdeel van het twee jaarlijkse ‘Verrassend Stadskanaal’ maar te kleinschalig om op zich te staan.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.