Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verkeersgevaarlijke bromfiets ingenomen

rollerbankOude Pekela – De politie heeft vrijdagavond aan de Hugo de Grootstraat in Oude Pekela een bromfiets in beslag genomen. Een onbekend gebleven jongeman reed zonder verlichting met te hoge snelheid op de bromfiets. Agenten troffen de bromfiets verderop geparkeerd aan en konden niet met zekerheid zeggen wie de bromfiets had bestuurd. Jongeren in de buurt van de bromfiets ontkenden allen te hebben gereden.

Bij controle bleek de bromfiets niet verzekerd te zijn en had geen kentekenplaat aan de achterzijde. Het kenteken wat bij de bromfiets hoort is geschorst. Bovendien functioneerde de achterrem niet. De bromfiets is in beslag genomen voor technisch onderzoek. De eigenaar van de bromfiets wordt door de politie benaderd.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.