Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Schildersbedrijf Jan Geert Wubs uit Onstwedde stopt ermee

Wubs_OnstweddeONSTWEDDE – Schildersbedrijf Jan Geert Wubs in Onstwedde sluit de deuren. Eind dit jaar komt er na 65 jaar een eind aan zowel het schilder- en onderhoudswerk als de winkel in verf, behang en schildersbenodigdheden. In aanloop naar de sluiting is er vanaf dinsdag 15 oktober opheffingsuitverkoop.

Vanaf die datum gaat de hele voorraad weg met aantrekkelijke kortingen. De voorraden worden dan niet meer aangevuld, weg is pech. De winkel blijft na die datum nog open zo lang de voorraad strekt. Tot het sluiten van de winkel kunnen klanten er ook terecht voor informatie over kleuren van verf die zij er ooit hebben gekocht of laten schilderen.

 

Afbeelding Google Maps

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.