Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inbraken in Stadskanaal

politieSTADSKANAAL – De politie heeft informatie gevraagd over een inbraak aan de Dopheideweg in Stadskanaal. De inbraak moet gepleegd zijn tussen dinsdagmiddag (15 oktober) en woensdagavond (16 oktober). Zij willen graag weten of iemand iets verdachts heeft gezien. U kunt zich dan melden via 0800-8844.

Ook is er een bij de Meidoornschool aan de Vlaanderenlaan een hek vernield, aan de kant van de Atlantislaan. Een aanhanger die bij de school stond is gestolen. Een medewerker van de school zag de aanhanger aan de overkant van de weg staan. Vermoedelijk door het disselslot wat op de aanhanger zat konden de dieven hem niet mee krijgen en hebben ze de aanhanger laten staan.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.