Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Motorrijder belandt in het water

politie_groningenDrouwenermond – Een 48-jarige motorrijder uit Musselkanaal belandde woensdagavond in het water aan het eind van het Zuiderdiep in Drouwenermond.

Politieagenten constateerden dat de man met hoge snelheid over de N379 in de richting van Tweede Exlöermond reed. Er werd snelheden gemeten van 132 en 172 km per uur waar 80 het maximum is. Agenten gaven de man een stopteken. De man negeerde dit en reed bij ze vandaan. Bij de korte achtervolging haalde de motorrijder snelheden van ruim 200 km per uur. De politie volgde op ruime afstand. Aan het eind van het Zuiderdiep op Drouwenermond raakten ze hem kwijt. Vervolgens bleek dat hij een auto had ingehaald en van de weg was geraakt. Zijn motor lag bij een boom en de bestuurder stond tot zijn middel in het kanaaltje in het verlengde van de weg. Agenten hebben de 48-jarige man uit Musselkanaal uit het water gehaald. Hij is voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.