Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verbouw MFA Musselkanaal officieel van start

De Heggerank - Foto: Zorggroep Meander

De Heggerank – Foto: Zorggroep Meander

MUSSELKANAAL – Wethouders Jan-Willem van de Kolk en Erik Bieze van de gemeente Stadskanaal hebben gisteren het officiële startsein gegeven voor de verbouw van de Heggerank in Musselkanaal tot een MFA. Zij deden dit samen met een aantal mensen van de organisaties die in het MFA komen.

Omdat het niet gaat om een nieuw gebouw, waar bijvoorbeeld een eerste steen van gelegd kan worden, moest gekozen worden voor een andere handeling. De verbouwing is inmiddels al in volle gang. Er is daarom een kluis in de betonnen vloer ingemetseld, waarin de organisaties allemaal iets hebben gedaan, samen met een krant van gisteren. Een soort tijdcapsule voor de mensen die ooit in de toekomst de vloer open breken.

Alle welzijnsactiviteiten die momenteel in De Kameleon plaatsvinden verhuizen naar de MFA. Ook de bibliotheek krijgt een nieuwe ruimte op de begane grond. Op de eerste etage is een moderne fysiotherapieruimte gesitueerd. Naast een nieuwe ruimte voor de biljartvereniging en een restaurant zal er ook een aparte plek komen voor de jongeren van Musselkanaal. Verder wordt er een grote ruimte gerealiseerd voor cursussen, activiteiten en evenementen. Tot slot komen er flexibele werkplekken voor medewerkers van welzijn, de wijkverpleegkundige en andere professionals.

Gemeente Stadskanaal, Stichting Welzijnsorganisatie Welstad, Bibliotheek Musselkanaal en Zorggroep Meander dagen inwoners van Musselkanaal en omstreken uit om een naam te verzinnen voor de multifunctionele accommodatie. Laat uw fantasie de vrije loop en bedenk een toepasselijke naam voor deze plek.

Inzenden kan tot 16 november 2013 bij de inleverbus op de begane grond in de Heggerank, via e-mailadres dorpsbelangenmusselkanaal@gmail.com of bij de secretaris van Dorpsbelangen (Floralaan 35, Musselkanaal). De winnende naam wordt in december bekend gemaakt. Voor de winnaar is er uiteraard eeuwige roem. En daarbij een bon voor een diner voor twee personen in het vernieuwde restaurant van de multifunctionele accommodatie.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.