Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wie bedenkt de naam voor multifunctionele accommodatie Musselkanaal?

Tijdens de inloopbijeenkomst in Musselkanaal is gisteren het officiële startsein gegeven voor de verbouw van de multifunctionele accommodatie in Musselkanaal. Hoog tijd om een naam voor deze nieuwe plek te bedenken.
meander
welstadbibliotheek-musselkanaal

 

 

Centrale ontmoetingsplek

Zorggroep Meander, Stichting Welstad en Bibliotheek Musselkanaal krijgen een nieuwe, gezamenlijke plek in Musselkanaal. De begane grond en eerste verdieping van woonzorg- en revalidatiecentrum de Heggerank worden momenteel verbouwd tot een multifunctionele accommodatie (MFA). Een plek waar inwoners van Musselkanaal terecht kunnen om elkaar teontmoeten, te ontspannen en aan activiteiten deel te nemen. Zo zullen bijvoorbeeld alle welzijnsactiviteiten die momenteel in De Kameleon plaatsvinden verhuizen naar de MFA, krijgt de bibliotheek een nieuwe ruimte op de begane grond en wordt er een grote ruimte gerealiseerd voor cursussen, activiteiten en evenementen. Ook is het restaurant en bijbehorend dakterras, gerund door cliënten van de NOVO, straks open en toegankelijk voor iedereen.

Verzin een naam

Gemeente Stadskanaal, Stichting Welzijnsorganisatie Welstad, Bibliotheek Musselkanaal en Zorggroep Meander dagen inwoners van Musselkanaal en omstreken uit om een naam te verzinnen voor de multifunctionele accommodatie. Laat uw fantasie de vrije loop en bedenk een toepasselijke naam voor deze plek.

Inzenden

Inzenden kan tot 16 november 2013 bij de inleverbus op de begane grond in de Heggerank, via e-mailadres dorpsbelangenmusselkanaal@gmail.com of bij de secretaris van Dorpsbelangen (Floralaan 35, Musselkanaal).De winnende naam wordt in december bekend gemaakt. Voor de winnaar is er uiteraard eeuwige roem. En daarbij een bon voor een diner voor twee personen in het vernieuwde restaurant van de multifunctionele accommodatie.

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.