Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kinderen gratis met de trein bij de STAR

ClownStarZondag 20 oktober mogen alle kinderen gratis mee met de trein van Museumspoorlijn STAR. Enige voorwaarde is dat ze niet ouder zijn dan 12 jaar en een vader, moeder, opa of oma bij zich hebben. Gereden wordt tussen Stadskanaal en Veendam. Clown Maiki zorgt in de trein voor dolle pret.

In deze kindermaand heeft museumspoorlijn STAR een bijzondere actie. Alle kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Het enige wat ze hoeven te doen is hun vader, moeder, opa of oma mee te nemen. In de trein zorgt Clown Maiki voor veel lachmomenten. Deze clown is een ware kunstenaar met ballonnen. Op het station van Veendam houdt Maiki een kinderdisco. Tussen de ritten door is er om half twee op het station van Stadskanaal een wedstrijd met ballonnen. En de horeca bakt overheerlijke grote pannenkoeken, voor nog geen drie euro. Groot genoeg voor kleine en grote magen. Dat wordt smullen. In Stadskanaal is gratis Wifi zodat iedereen met een smartphone z’n mooie foto’s naar @STARstoom kan twitteren. Onder de getwitterde foto’s wordt een STARjaarkaart verloot.

Op 20 oktober rijdt de STAR de gele dienstregeling. Uit Stadskanaal vertrekken de treinen om 10:45 en 13:45 uur. Vanuit Veendam is het vertrek om 11:55 en 14:55 uur. Volwassenen betalen voor een retourtje tien euro en kinderen tot twaalf jaar rijden gratis mee. Kijk voor het programma op www.stoom.net waar ook alle vertrek- en aankomsttijden staan.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.