Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrouw met drugs op zak aangehouden Stadskanaal

politieSTADSKANAAL – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in een uitgaansgelegenheid aan de Hoofdstraat een 19-jarige vrouw uit Stadskanaal aangehouden op verdenking van handel in drugs.

In de gelegenheid was een 19-jarige man uit de gemeente Stadskanaal gesnapt met drugs op zak. Vermoedelijk had de 19-jarige vrouw de drugs aan hem had verkocht. De vrouw werd in de uitgaansgelegenheid aangehouden. De vrouw had een aantal pillen en een zakje met vermoedelijk harddrugs bij zich. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.