Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opening Nederland Leest in Bibliotheek Stadskanaal

logo_header_bibliotheekVan 1 tot en met 30 november wordt de landelijke bibliotheekactie Nederland Leest gehouden. Heel Nederland leest dan hetzelfde boek. Dit jaar het klassieke boekje Erik of het klein insectenboek van Godfried Bomans. Bibliotheekleden kunnen in november een speciale uitgave van dit boekje gratis ophalen in de bibliotheek.

Bibliotheken in de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde organiseren een feestelijke opening van Nederland Leest 2013 op vrijdag 1 november. Tijdens deze opening worden de eerste boekjes uitgereikt aan speciale gasten. Daarnaast zal Manuel Claasen (beeldend kunstenaar en oud docent Nederlands) een voordracht houden over Erik of het klein insectenboek.

We nodigen bibliotheekleden die Erik/c heten uit om vrijdag 1 november om 16.00 aanwezig te zijn bij de opening in Bibliotheek Stadskanaal en één van de eerste boekjes in ontvangst te nemen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.