Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stremming Amerikalaan

Amerikalaan
Vanaf 21 oktober 2013 is de Amerikalaan in Stadskanaal gesloten voor het doorgaande verkeer vanwege het vervangen van de riolering onder het fietspad. Ook de splitsing Abelenhage/Amerikalaan zal dan tijdelijk gesloten zijn. De werkzaamheden duren tot half november 2013. Afhankelijk van de werkelijke duur van de werkzaamheden kan het eindtijdstip enigszins variëren. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.