Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

3 jaar celstraf geëist voor skimmen

Politie+578ASSEN – Tegen drie mannen afkomstig uit Roemenie is een celstraf van drie geëist door de officier van justitie wegens skimming in Onstwedde, Hoogeveen, Noordhorn,  en Roden. Zij hadden skimapparatuur geplaatst bij onbemande tankstations.

In totaal zijn negen verdachten opgepakt. Van de drie mannen die in Assen terechtstonden is beeldmateriaal en DNA bij de tankstations aangetroffen. De verdachten zijn reeds eerder veroordeeld wegens dezelfde feiten. Uitspraak over 14 dagen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.