Direct naar de inhoud.

Automobilist uit Nieuw Amsterdam raakt rijbewijs kwijt na ongeval

politie-autoEmmen – Het rijbewijs van een 19-jarige automobilist uit Nieuw Amsterdam is donderdagavond ingevorderd na een verkeersongeval.

Op de Hondsrugweg in Emmen raakte de bestuurder met zijn auto van de weg. Hij raakte daarbij een lantaarnpaal en kwam vervolgens in de berm tot stilstand. De 19-jarige man en zijn passagier werden uit voorzorg per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat de twee geen letsel hadden opgelopen. Getuigen verklaarden tegenover de agenten dat de 19-jarige veel te hard had gereden. Reden om zijn rijbewijs in te vorderen. Nader onderzoek naar de toedracht van de aanrijding volgt dan ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-