Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Simone FM binnenkort ook te horen via 93.0 FM

Simone FM frequenties

Simone FM frequenties

EMMEN  – Radio Simone FM heeft KPN Broadcast Services opdracht gegeven om een netwerk verbeteringsvoorstel uit te werken. Het gaat o.a. om vermogensverhoging in Emmen op de 101.7 FM naar 2 Kilowatt ERP. Ook wil de commerciële zender uit Emmen van eigenaar Bert Vos een extra (nieuw) steunpunt in Drenthe en Groningen. Het zou gaan om de 93.0 MHz in Norg en Winschoten. Op deze frequentie wil Simone FM gaan uitzenden met ongeveer 100 watt ERP in een antenne op 38 meter hoogte.

De lokale omroep van de Drentse gemeente Meppel gebruikt ook een zender op de 93.0 MHz. Er zal nu eerst uitgezocht moeten worden of de zenders in Norg en Meppel elkaar niet storen. Agentschap Telecom heeft inmiddels al laten weten in principe akkoord te gaan met het verbeteringsvoorstel. Eerder al had Simone FM de 96.0 MHz in Stadskanaal overgenomen van RadioNL. Ook deze zender wordt gebruikt als extra antenne binnen de footprint van de hoofdzender 91.3 FM uit Hoogezand.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.