Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Automobilist aangehouden na verlaten plaats ongeval

politie_autoWinschoten – De politie heeft vrijdagavond een 32-jarige automobilist uit Winschoten aangehouden op verdenking van het verlaten van de plaats van een ongeval.

Eerder die avond had de bestuur op de Bovenburen in zijn woonplaats een aanrijding veroorzaakt. De auto van een 40-jarige automobilist uit Finsterwolde belandde door de aanrijding op zijn dak. De 40-jarige bestuurder en zijn 41-jarige passagier raakten gewond. Het duo werd dan ook per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De veroorzaker van de aanrijding bekommerde zich niet over de twee slachtoffers en reed door. Later die avond konden agenten de man op zijn woonadres aanhouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd tegen hem proces-verbaal opgemaakt. In de loop van de nacht mocht hij het bureau verlaten. Bureau Verkeersongevalsanalyse stelt een nader onderzoek in.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.