Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe dierenambulance voor dierentehuis Ter Maars

Dieren AmbulanceSTADSKANAAL – Dierentehuis Ter Maars in Stadskanaal heeft sinds een paar dagen een grote en uitgebreide dierenambulance tot hun beschikking gekregen.

De ambulance is aangeboden door stichting Dierenlot. Dit is een stichting die lokaal en regionaal dierenwelzijnsorganisaties steunt. Dit kan financieel zijn (door een bijdrage voor een bepaald project), maar dus ook door het in bruikleen geven van een dierenambulance, zoals hier gebeurd is. Inmiddels rijden er bijna 40 rond in Nederland. De stichting is geheel afhankelijk van particuliere giften. voor meer informatie: Klik hier.

De ambulance is inmiddels in gebruik; u kunt hem dus tegenkom. Dierentehuis Ter Maars vangt voornamelijk dieren op die hun huis kwijt zijn geraakt, of erger, die op straat zijn gezet. Zwerfdieren worden opgehaald uit de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn, Vlagtwedde en Hoogezand-Sappemeer.

Ook wordt uitgerukt voor aangereden huisdieren, waarvan de eigenaar niet bekend is. Ook voor mensen die geen eigen vervoer hebben kan worden gereden, tegen een vergoeding voor de gemaakte kosten.

De dierenambulance wordt bemand door vrijwilligers. Deze mensen maken het mogelijk om deze service te bieden, vandaar dat het tehuis ook heel blij is dat er nog mensen zijn die zich willen inzetten voor een dergelijk belangrijke en goede zaak

Klik hier voor de website van Dierenhuis Ter Maars

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.