Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bibliotheek Winnaars Sport & Spel ochtend

logo_header_bibliotheekWinnaars Sport & Spel ochtend

Tijdens de Kinderboekenweek van 2 t/m 13 oktober hebben 23 scholen uit de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde enthousiast meegedaan aan de sport & spel ochtend in de Bibliotheek. Door te raden naar het aantal bladzijden van een stapel boeken konden de scholen een prijs winnen.

Winnaars

De 14 boeken hadden in totaal 2856 bladzijden. CBS Anne de Vries uit Stadskanaal, OBS De Vlinder uit Ter Apel en CBS De Zaaier uit Vlagtwedde zaten het dichts bij het juiste aantal bladzijden. De kinderen van CBS Anne de Vries hebben het wel heel goed gedaan: zij dachten dat de boeken 2853 bladzijden telden. De drie winnende scholen ontvangen kaartjes voor een basketbalwedstrijd van de GasTerra Flames in Groningen.

Samenwerking

De sport & spel ochtenden werden georganiseerd door bibliotheken in de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde in samenwerking met het Huis voor de Sport Groningen, gemeente Vlagtwedde Actief, sport- en beweegteam van de gemeente Stadskanaal en Stichting Welstad.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.