Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Piet de Vey Mestdagh stopt als gedeputeerde

Piet_ de Vey Mestdagh GedeputeerdeGRONINGEN – Het college van Gedeputeerde Staten van Groningen heeft vanochtend kennisgenomen van de mededeling van Piet de Vey Mestdagh dat hij om persoonlijke redenen stopt als gedeputeerde. Gedeputeerde Staten begrijpen en respecteren zijn besluit. De Statenfractie van D66 heeft aangekondigd een nieuwe kandidaat-gedeputeerde voor te dragen.

De Vey Mestdagh was onder meer belast met de aardgaswinning en de toekomstige gemeentelijke herindeling in onze provincie. Beide dossiers zijn politiek erg gevoelig. De geruchten dat hij zijn werk niet goed aan zou kunnen, spreekt hij tegen. Zijn PvdA-collega William Moorlag zegt in een reactie vandaag via de regionale zender RTV Noord het besluit van De Vey Mestdagh te respecteren.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.