Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

FOX gaat weer verbouwen!

fox_stadskanaalSTADSKANAAL – Het houdt niet op bij Club FOX in Stadskanaal. Na het verbouwen in 2011 van de grootste zaal en de verbouwing van de nieuwste zaal “LiQuid” in 2012 kan natuurlijk het bekende “vossenhol” niet aan een metamorfose ontkomen en zal worden omgedoopt tot feestcafe.nl

Het team van FOX en Flugel hebben de handen ineen geslagen en zullen binnen record tijd het verouderde “vossenhol” omtoveren tot een waar Flugel Feestcafe. Met dit unieke concept zullen beide partijen ervoor zorgen dat het feest nog groter zal gaan worden in FOX. Iedere week verassende dingen, leuke gadgets, diverse soorten van entertainment en nog veel meer staan de komende weken op het programma van het feestcafe.nl.

Op zaterdag 9 november zullen de deuren van het “feestcafe.nl” voor het eerst publiekelijk geopend worden met een spetterende feestelijke avond.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.