Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Muziekschool start met cursus Singer-Songwriter

Muziek_schoolSTADSKANAAL – Vanaf woensdag 27 november start Muziekschool Zuid-Groningen met de nieuwe cursus ‘Singer-Songwriter’. In zeven lessen van twee uur leren de cursisten hun eigen lied schrijven. De cursus wordt gegeven door de bekende Groninger muzikant/singer-songwriter, Jan Henk de Groot, o.a. bekend van RTV Noord en liedjes als ‘Kielsterachterweg’ en ‘Mamme Michel’.

Onder zijn inspirerende leiding leren de cursisten hun eigen lied op papier te zetten en te presenteren (voorkennis is niet nodig). Deelnemers die zelf een instrument hebben, kunnen deze meenemen naar de cursusavonden voor de begeleiding. De cursus wordt gegeven in de muziekschool aan het Raadhuisplein in Stadskanaal. De eerste les is 27 november om 19.00 uur.

Voor informatie of opgave: info@muziekschool-zuidgroningen.nl, tel. 0599-631700.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.