Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Univé Stadskanaal opent nieuwe winkel

Team_adviseurs_StadskanaalSTADSKANAAL – Op 29 oktober j.l. heeft Univé Stad en Land haar nieuwe deuren geopend aan de Beneluxlaan 2B, de leukste winkelstraat van Stadskanaal! Daarmee laat zij de winkel aan de Navolaan achter zich.

Persoonlijk en dichtbij

De inrichting van de nieuwe winkel ademt een huiselijke sfeer, waarin het ontspannen praten is. De centrale ligging maakt het bovendien nóg makkelijker om even binnen te lopen. Of het nu gaat om een kopje koffie of een persoonlijk advies. De adviseurs staan graag voor u klaar.

Over Univé Stad en Land

Haar dienstverlening is erop gericht om de financiële huishouding in topconditie te houden. Daarom vindt men er financieel totaaladvies op maat op het gebied van wonen, werken en leven. Bijvoorbeeld bij vragen over uw hypotheek, pensioen of verzekeringen. Dit maakt het overzichtelijk en voordelig: één aanspreekpunt en geen risico op dubbele lasten. Nieuwsgierig? Kom eens de nieuwe winkel bekijken. Je bent van harte welkom!

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

2 Reacties op “Univé Stadskanaal opent nieuwe winkel

  1. en wat gaat er gebeuren met de oude unive
    in stadskanaal

  2. Wat geweldig zo’n mooi gebouw voor Unive in Stadskanaal wat zouden gedupeerde verzekerden na brand ook graag weer willen starten in een nieuw pand! Helaas Unive wil niet de verzekerde som op basis van herbouw vergoeden na totale schade, blijft Unive traineren, wanneer herbouw daardoor onmogelijk, dan kan Unive afrekenen op dagwaarde is minder dan 50% vd verzekerde som.
    En……….neemt zelf weer nieuw gebouw in gebruik.

    Zou het oude gebouw geschikt zijn voor herstart van het Themahotel de Tovenaarsberg? Dan kan volgens de polisvoorwaarden alleen moet Unive daaraan meewerken of toestemming geven. Helaas tot op heden 5 jaar na de brand op 24 september 2008 http://www.tovenaarsberg.stadshuys.nl geen enkele hulp van Unive om van de Zorgplicht na de brand maar niet te spreken. In het Noorden zijn vele gedupeerden maar de meeste hebben Zwijgplicht opgelegd gekregen door Unive. Op straffe van boete van € 25.000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.