Direct naar de inhoud.

Gratis WiFi rondom restaurant en treinstation S·T·A·R

  • door:
  • op:
Restaurant S·T·A·R (F: zendamateurs afd. Kanaalstreek - PA1M.nl)
Restaurant S·T·A·R  (F: zendamateurs afd. Kanaalstreek – PA1M.nl)

STADSKANAAL – De Museumspoorlijn S·T·A·R heeft zijn restaurant in station Stadskanaal en een gedeelte van het perron voorzien van gratis WiFi . Het accesspoint is voorzien van een hotspot functionaliteit. Het was een diep gekoesterde wens van bezoekers en toeristen die vaak gewapend met tablet of laptop de museumspoorlijn bezoeken.

Het enige wat de gast, die gebruik wil maken van het draadloos internet, moet doen is akkoord gaan met de voorwaarden en inloggen (zonder naam en wachtwoord). In het scherm dient een vinkje geplaatst te worden bij – begrijp en accepteer de gebruiksvoorwaarden – en dan klikken op INLOGGEN OP DE HOTSPOT. Indien de gast zich heeft aangemeld bij de hotspot kan er 1 uur gebruik gemaakt worden van snel internet. Na dit uur word hij uitgelogd en dient de gast zich opnieuw, voor een uur, aan te melden. Of de (stoom) treinen zelf ook ooit worden voorzien van gratis WiFi is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-