Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politiek café met staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven op 18 november 2013

Fred-TeevenMUSSELKANAAL – Op uitnodiging van het campagneteam VVD Westerwolde is staatssecretaris Fred Teeven op maandag 18 november a.s. te gast bij een openbaar politiek café. Deze bijeenkomst vindt plaats in “de Gelegenheid”, Kruisstraat 1, Musselkanaal, aanvang 20.00 uur.

Het afgelopen jaar was Teeven veelvuldig in het (regionale) nieuws i.v.m. bezuinigingen op het gevangeniswezen en sluiting van gevangenissen in het noorden.

Nog niet zolang geleden maakte Teeven bekend, dat hij slachtoffers van misdrijven meer spreek- recht wil geven door hen de mogelijkheid te bieden om bij de rechtbank hun mening kenbaar te maken, welke straf zij de dader toewensen. Ook vindt hij, dat de privacy van slachtoffers beter beschermd moet worden in de rechtszaal; het veelvuldig noemen van de volledige naam van het slachtoffer zou zoveel mogelijk beperkt moeten worden. In een ochtendblad zegt hij daarover: “Ik heb meer moeite met de naam van het slachtoffer in de krant, dan die van de dader”.

Daarnaast ligt Teeven regelmatig in ons land en nu ook in Europa onder vuur over het asielbeleid.

Kortom, goede redenen om aan te nemen, dat dit een bijzonder interessante bijeenkomst wordt, die u niet mag missen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.