Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bruna Stadskanaal vernieuwd

Entree opening 2-11-2013STADSKANAAL – Zaterdag 2 november is de Bruna in Stadskanaal na een verbouwing van bijna 3 weken heropend. De winkel is volledig vernieuwd en aangepast aan de huidige wensen van de klant. Het is een ruime en overzichtelijke winkel geworden. Aan de voor en achterkant is er gebruik gemaakt van alle ramen waardoor er veel licht binnenvalt.

Duidelijke moderne signing bovenaan de wanden maakt het zoeken gemakkelijk. Zo weet je snel waar de hobby en feestartikelen liggen. Bij de wenskaartenwand zie je meteen waar je de kaart kunt vinden voor de  juiste gelegenheid. Boven de tijdschriften staat duidelijk of het voor vrouw of man of kind is. De boeken hebben een mooie presentatie achter in de winkel. Zo zijn er drie losstaande kasten die doen denken aan een bibliotheek. Deze presentatie is voor het eerst in een Bruna toegepast. De kinderboekenafdeling heeft meer ruimte gekregen en is overzichtelijk ingericht. Zoeken op AVI-niveau is eenvoudig geworden. Het assortiment cartridges is uitgebreid en omvat een groot assortiment merk en Bruna cartridges.

De kassa’s staan in het midden aan de linkerkant opgesteld waardoor de klanten meteen opgemerkt worden en sneller geholpen kunnen worden. Ook hebben de Bruna medewerkers zo beter overzicht over de hele winkel. Hier kunnen tevens de bestellingen gedaan worden en is de servicebalie voor onder andere Lotto en Staatsloterij, PostNL, cadeaukaarten en beltegoed. Pasfoto’s maken kan ook bij de Bruna in een speciale ruimte.

Eigenaren Rob en Gerda Visschedijk zijn trots op hun vernieuwde Brunawinkel die klaar is voor de toekomst. Samen met hun medewerkers hebben ze er veel plezier in om de klant te bedienen zodat deze met een goed gevoel de aankopen doet en graag terug komt.

Graag tot ziens in de Bruna Stadskanaal, Europaplein 4, 9501 VM Stadskanaal

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.