Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Preview opname TV Lucky Joe

luckyjoe_1364041881STADSKANAAL – Sinds kort worden er  kleine previews gemaakt van de opnamen van het programma TV Lucky Joe van RTV Stadskanaal. Dit om het publiek en de artiesten een indruk te geven hoe een programma er ongeveer uit komt te zien. Zo is er een preview gemaakt op locatie bij Landal Heideheuvel te Beekbergen  maar ook bij studio Gossen in Stadskanaal waar de opnamen regelmatig plaats vinden. In deze preview zijn o.a. interviews met Stef Ekkel & Gerrit Trip te zien. In de show van 15 september j.l. waren de volgende artiesten te gast: Stef Ekkel, Tamara Tol, Kees Plat, Jeroen Weerdenburg , Mirella, Daantje, Frank & Gerrie, Johnny van Wanrooy, INCH, Gerrit Trip, Gino Graus, Kevin Smit, Henri van Velzen, Wimmie Bouma, Yoeri l Ábee en  Anita van de rapsodies. Het was een gezellige middag en jong en oud wisten zich prima te vermaken.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.