Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Drie mannen aangehouden na poging diefstal

politie-autoRolde – De politie heeft zondagavond aan de Asserstraat in Rolde drie mannen aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Nieuw Buinen (20 en 26 jaar) en een 24-jarige Assenaar. Een getuige had gemeld dat het trio met stenen aan het slepen was. Toen agenten gingen kijken, stapten de heren snel in de auto en gingen er met gedoofde verlichting vandoor.

Op de Grolloerstraat kreeg de auto een stopteken, maar dit werd door de bestuurder genegeerd. Vervolgens verloor de automobilist de macht over het stuur en belandde in een weiland. Het drietal probeerde lopend te ontkomen, maar kon worden aangehouden. Ze worden ervan verdacht de stenen te hebben verplaatst om ruimte te maken om te kunnen vluchten na een diefstal. De auto is in beslag genomen voor nader onderzoek. Het trio is ingesloten voor verhoor.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.