Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Halloween zorgt voor veel vermaak

STADSKANAAL – Op woensdag 30 oktober hebben 28 kinderen uit Maarsstee en Maarswold voor het eerst een avondje Halloween meegemaakt. Het Kinderwerk uit beide buurten had voor de eerste een optocht door Maarsstee georganiseerd.

Rond half zeven ’s avonds verzamelde zich een bonte stoet kinderen zich bij het buurtcentrum. Uitgedost als heksen en demonen, gewapend met lampionnen, struinden ze met een gruwelijk lawaai door de wijk. Bij sommige versierde woningen werd aangebeld en bewoners met de luid en duidelijke kreet ‘Je snoep of je leven’ onder druk gezet toch vooral snoep aan de kinderen uit delen. Hierin slaagden ze met lof en na een dik uur door de wijk te hebben gebanjerd, eindigde de optocht weer bij het buurtcentrum. Daar kregen ze boven op de snoep nog wat te drinken en een frikandel. Al met al een zeer geslaagde première van Halloween voor de kinderen en het Kinderwerk uit Maarsstee en Maarswold.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.