Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Raadsvergadering met o.a. ombuigingsplan 2014-2017 vanavond via RTVS

Gemeenteraad Stadskanaal

Gemeenteraad Stadskanaal

STADSKANAAL – Vanavond is er een belangrijke raadsvergadering te beluisteren via RTV Stadskanaal. Het betreft hier de najaarsnota 2013 en de programmabegroting 2014 en het Ombuigingsplan 2014-2017. Deze openbare raadsvergadering begint vanavond om 19:30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Stadskanaal. RTV Stadskanaal zendt zoals iedere maand de raadsvergadering integraal uit maar vanavond zullen er in de pauze ook live-interviews worden uitgezonden met politici.

Techniek en locatie-techniek zal in handen zijn van Eric Koops en Bert Jan Brinkman. Boelo Lutgert is verslaggever in de raadszaal . Je ontvangt RTV Stadskanaal via de ether op 105.3 FM. Op de kabel via 104.1 FM of via onze  internetstream op deze website.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.