Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel boetes bij milieucontrole

afvalGIETEN – Tientallen mensen hebben zondag in natuurgebieden verspreid over de provincie Drenthe en zuid Groningen een boete gekregen tijdens een grote milieucontrole. De bekeuringen werden gegeven voor het  illegaal dumpen van afval en wildcrossen. Het gebeurt steeds vaker dat huishoudens maar ook bouwbedrijven hun afval in natuurgebieden achterlaten. De controle werd uitgevoerd door medewerkers van de provincies Groningen, Drenthe en Friesland, politie, marechaussee, Staatsbosbeheer en natuur- en diverse milieuorganisaties.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.