Direct naar de inhoud.

Max van den Berg brengt bezoek aan gemeente Vlagtwedde

  • door:
  • op:

Provincie GroningenCDK Max van den BergSELLINGEN – Max van den Berg, Commissaris der Koning, brengt aanstaande vrijdag een werkbezoek aan de gemeente Vlagtwedde. Hij zal tijdens zijn  bezoek over een aantal zaken van gedachten wisselen met het college van burgemeester en wethouders.

Burgemeester Leontien Kompier ontvangt Max Van den Berg om 09.00 uur in het gemeentehuis in Sellingen. Daarna zal hij met het college in de (onlangs geopende) ‘Oude Stelmakerij’ praten over actuele thema’s als duurzaamheid, leefbaarheid en recreatie & toerisme. Verder wordt in het kader van duurzaamheid en economische ontwikkeling een werkbezoek gebracht aan camping ‘De Barkhoorn’ in Sellingen, alwaar aansluitend ook een ontmoeting zal plaatsvinden met de raadsleden van de gemeente Vlagtwedde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-