Direct naar de inhoud.

Dag van de Vrijwilliger, thema-avond voor vrijwilligersbesturen

vrijwilligerOp woensdagavond 11 december wordt in de Spont (locatie Welstad) in Stadskanaal de ‘Dag van de Vrijwilliger’ gevierd, een ‘meet & greet’ voor besturen van verenigingen en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Stadskanaal.

De avond heeft een informatief deel in de vorm van een viertal workshops waarvan elke deelnemer er twee kan kiezen:  a. leren van elkaar, kick-off van het vrijwilligerscollege b. de vrijwilligersvacaturebank optimaal benutten c. aan de slag met de ‘nieuwe’ vrijwilliger en d. JongGoud, maatschappelijke inzet jongeren.

Het meer feestelijke deel van de avond bestaat uit de bekendmaking van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs. Diverse organisaties hebben zich genomineerd voor de gemeentelijke Vrijwilligersprijs (€ 1000) of  één van de drie Rabobank aanmoedigingsprijzen (elk € 250).

De muzikale omlijsting van deze avond is in handen van Marjan Zijlstra.

Besturen van vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke instellingen kunnen zich nog tot 1 december aanmelden per email vip.stadskanaal@welstad.nl of met de toegestuurde antwoordkaart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-