Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Helaas wederom faillissement voor Henk (ten Hoor)

HenkSTADSKANAAL – Vanmorgen is het faillissement uitgesproken voor de winkels van Henk.nl. Dit bedrijf was een doorstart van het vorig jaar failliet gegane Henk ten Hoor. Destijds waren al een behoorlijk aantal winkels afgestoten. In onze regio zitten filialen van Henk in Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel en Veendam.

Op dit moment is nog niet bekend of er een doorstart in zit voor de keten en welke winkels dan eventueel door gaan. De curator heeft goede hoop op een doorstart; de eerste gegadigde heeft zich inmiddels gemeld. De winkels zullen door de curator eerst open worden gehouden, afhankelijk van de voorraden in de winkel en de bereidheid van het personeel om te werken.

Voor de medewerkers van Henk betekent dit voor de tweede keer in iets meer dan een jaar tijd weer een onzekere periode. Zij zullen volgende week ontslag aangezegd krijgen en weten dan vermoedelijk nog niet of zij mee kunnen bij een eventuele doorstart.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.