Direct naar de inhoud.

Missionair Bijbelkring met als thema:Knock-Out

  • door:
  • op:

Knock Out STADSKANAAL –  Een wel heel bijzonder initiatief van Regina Rovers. Deze inwoonster van Stadskanaal had als doel om een missionair Bijbelkring op te zetten. En dat is gelukt, want op zondag 24 november bijt zij de spits af met als thema: Knock-Out met niemand minder als Joop Gottmers als gast.

Maar wie is Joop Gottmers. Joop Gottmers heeft in zijn leven als kickbokser veel meegemaakt.  Hij groeide op als zoon van een cafe-eigenaar. Zijn leven ontaardde in een uitzichtloze keten van geweld, drugs, seks, geld en nog meer ellende. Toen ontmoette hij God en dat was het begin van een weg terug, met vallen en opstaan. De kern van zijn verhaal is dat hij heeft ontdekt dat ondanks alles wat er fout ging in zijn leven, God hem de kans gaf om opnieuw te beginnen.

Op zondagmiddag 24 november vertelt hij zelf zijn verhaal. Dit doet hij niet in een kerkdienst, maar in een huiskamersetting in de zaal achter de Baptisten Gemeente Stadskanaal Noord aan de Handelsstraat 8a. Regina Rovers benadrukt dat het om een particulier initiatief gaat en dat de kerk haar missionair Bijbelkring niet organiseert maar alleen de zaal beschikbaar stelt. De zaal gaat om 14.00 uur open. Vanaf ca. 14.30 uur begint het programma. Een (gefrituurd) hapje en een drankje staan voor je klaar. Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Joop? Voel je welkom op 24 november. Wil je nog meer informatie luister dan op woensdag 20 november om 19.00 uur  naar het interview met Regina in het programma “Bie ons op ’t Knoal”.

 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal