Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuw feestcafé Fox vanavond geopend

FoxSTADSKANAAL – Eigenaar Jeroen van Broekhoven van Fox in Stadskanaal zit bepaald niet stil De afgelopen jaren heeft hij de club bijna helemaal verbouwd. De grote zaal is een paar jaar geleden verbouwd tot Famous en vorig jaar was de kleinere zaal aan de beurt. Met Liquid heeft Stadskanaal een van de modernste club zalen in Nederland. het Vossenhol, de skihut in Fox, was nog altijd in de oude staat.

Daar is nu verandering in gekomen. De afgelopen week is in een zeer hoog tempo ook deze zaal aangepakt. vanavond zal de zaal weer opengaan onder de nieuwe naam Feestcafe.nl. De zaal zal zijn eigen website krijgen en heeft inmiddels ook al een twitteraccount. Vanavond omstreeks 1 uur al de zaak (die in samenwerking met Flugel is verbouwd) officieel geopend worden. Dit zal gaan gebeuren door de heren en dames van The Cooldown Café, onder andere bekend van hun hits Hey Baby en Met zijn Allen. Zij zullen behalve optreden ook de opening verzorgen. Bezoekers zijn vanavond natuurlijk als altijd van harte welkom.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.