Direct naar de inhoud.

Thijs en Mark Pot naar finale Plashoeve Talentenjacht Vinkeveen

foto (v.l.n.r.): Thijs Pot, Mario Broerse, Mark Pot, Bram Koning (presentator)
foto (v.l.n.r.): Thijs Pot, Mario Broerse, Mark Pot, Bram Koning (presentator)

STADSKANAAL – De broers Thijs en Mark Pot uit Stadskanaal hebben donderdag j.l. deelgenomen aan de 2e voorronde van de Plashoeve-talentenjacht in Vinkeveen. Thijs, deelnemer aan X-Factor 2013 en uiteindelijk geëindigd bij de laatste 5 van het team van Angela Groothuizen, vertolkte met verve het nummer “Liefs uit Londen” van Blöf. De deskundige jury beoordeelde het als kleinkunst. Daarna zong Thijs zijn auditienummer van X-Factor “Nobody’s Perfect” en dat bezorgde de juryleden kippenvel.

 
Omdat enkele deelnemers zich hadden teruggetrokken werd Mark gevraagd de gaten in het programma op te vullen met de nummers “Let me love you” en “World Greatest”. Mark, in het dagelijks leven student aan de Herman Brood Academie in Utrecht, verraste het publiek en de jury met zijn optreden. Naast een deskundige jury kon het publiek middels muntjes stemmen voor de publieksprijs en daarmee rechtstreekse plaatsing voor de finale. Dat resulteerde in een overweldigende overwinning voor Thijs. De jury was anoniem dat Mark de juryprijs het verdiend. Als derde eindigde Mario Broerse uit Amsterdam. Zaterdag 23 november vindt de finale plaatst in De Plashoeve in Vinkeveen met o.a. Ben Cramer in de jury.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-