Direct naar de inhoud.

Knoalrock kijkt terug op een geslaagde muziekavond

  • door:
  • op:

IMG_2234STADSKANAAL – De organisatie van het Knoalrock festival kijkt terug op een geslaagde muziekavond in Fox Stadskanaal. Nadat we de voorverkoop hadden teruggehaald, wisten we dat we een goede avond tegemoet gingen. De gemoedelijke en goeie sfeer zat er al vrij snel in en dat is de gehele avond ook zo gebleven. De kleine 300 betalende bezoekers zorgden voor een goed gevulde Fox. Tijdens Knoalrock speelde een mix van verschillende soorten rockmuziek met als hoofdact New Adventures een topper van jewelste. Maar ook de andere bands Smooth, We fall Slowly, Achlys, View for a Day en BlackBriar waren meer dan de moeite waard.

Gelukkig mochten wij als organisatie zich ondanks de crisis ook dit jaar weer verheugen op een bijdrage van vele sponsors. En wederom was er natuurlijk de belangeloze inzet van vele vrijwilligers. Zonder de sponsoren, vrijwilligers en de inzet van Fox Stadskanaal zou Knoalrock niet mogelijk zijn geweest. Namens de organisatie voor hen dan ook een groot applaus!

Voor een nieuwe editie van Knoalrock moet het publiek nog wel even geduld hebben, In november 2014 zal de 4de editie plaats vinden, voorafgaand door de battle in juni.

Wij als stichting gaan in ieder geval weer onze uiterste best doen om ook voor 2014 weer een mooie line-up samen te stellen, dat u wederom gaat verleiden om dan ook weer naar knoalrock te komen.

Foto’s en video,s van de optredens staan op www.knoalrock.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal