Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jongen belandt onder vrachtwagen

ambulanceNIEUWE PEKELA – Een 7-jarig jongetjes uit Nieuw Pekela raakte dinsdagmiddag op de Kienholt in Nieuwe Pekela gewond bij een aanrijding. Het jongetje wilde achter een vrachtauto langsfietsen. Op dat moment reed een 51-jarige vrachtautochauffeur uit Alteveer stapvoets achteruit.

Het jonge slachtoffer werd vervolgens aangereden en overreden. De 7-jarige raakte zwaar gewond aan beide benen. Hij werd op de plaats van het ongeval door een arts van het Mobiel medisch Team gestabiliseerd. De jongen werd daarna naar het ziekenhuis gebracht. Medewerkers van Verkeersongevallenanalyse hebben een onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. De politie heeft een rapportage van het ongeval gemaakt.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.