Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ZPC Stadskanaal stijgt 3 plaatsen in landelijke zwemcompetitie

Vlinderslag

Vlinderslag

STADSKANAAL – De Kanaalster zwemmers zwommen afgelopen zaterdag in Groningen hun tweede competitieronde van het seizoen. Hierbij werd ruim 40 seconden sneller gezwommen dan vorig jaar. Iedereen heeft hier zijn steentje aan bijgedragen door het beste uit zichzelf te halen. Opmerkelijke prestaties waren er voor Sander Glazenburg op de 100 meter vlinderslag en Ilona Roelfsema op de 200 meter rugcrawl die beiden meer dan 20 seconden van hun persoonlijke record af zwommen.

ZPC Stadskanaal is gestegen van de 24e naar de 21e plaats in de landelijke B-competitie en is zo verder van de 26e plaats en tevens de degradatiezone verwijderd. Al met al een goed resultaat. Er volgen nog twee competitiewedstrijden en daarna zal de eindbalans opgemaakt kunnen worden.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.